vrijdag 1 april 2011

Kick Off Umoja food @ event11 beurs in de evenementenbranche - 30 & 31 maart 2011


Umoja Food stand powered by Maitre Frederic stand @ beurs11


Na een lange voorbereiding was het moment dan daar; De kick off van Umoja Food powered by Maitre Frederic was een feit op 30 & 31 maart 2011. De gelegenheid die ervoor gekozen is; event11 beurs in de jaarbeurshal in Utrecht. Het is DE beurs voor de evenementen branche.

In Maitre Frederic (MF) heb ik een partner gevonden waar ik een exclusieve samenwerking mee gesloten heb. Zij zijn een middelgrote speler in de markt met een persoonlijke benadering die kwaliteit en service belangrijk vinden. Dat zijn kernwaarden die ik ook belangrijk vindt. MF bestaat al zo'n 20 jaar en 
heeft een jarenlange en duurzame relatie opgebouwd met haar klanten.
Deze elementen  hebben mijn keuze bepaald op deze club.
Met deze partner maakt Umoja Food een professionalisering door en kan vanaf nu ook grotere evenementen organiseren. Dat is een van de ambities van mij.

De reacties en belangstelling was zeer positief van de beursbezoekers en het viel mij op dat de naamsbekendheid van Umoja ook in deze branche hoog is. Over het algemeen vond men het "verhaal"achter Umoja en mijn passie voor food en vissie voor duurzaamheid interessant en inspirerend.
Een mooi compliment was dat men onze stand de enige vernieuwende stand was.
Mijn culinaire invulling viel goed in de smaak en men het vernieuwend. Met name de Tea inspired gerechtjes viel erg goed.

MSC Wilde Zalm gemarineerd in Dilmah Lapsong souchong Tea