zaterdag 25 juni 2011

Umoja Food stelt voor de African Experience van AMREF Flying Doctors een duurzaam african inspired diner ter beschikking

AMREF Flying doctors werkt aan een betere gezondheid van kwetsbare mensen in Afrika. AMREF in Nederland werft fondsen die worden ingezet om de gezondheidssituatie van meisjes en jonge vrouwen in Afrika te verbeteren.

Ik voel mij betrokken bij dit initiatief en verleen daarom graag mijn medewerking aan de african experience; Een veiling waarvan de opbrengst ten goede komt van dit goede doel. Het evenement vindt op 25 juni plaats in het RAI Elicium, bedrijfspartner van AMREF Flying Doctors.

Het belooft een enerverende avond voor iedereen die het belangrijk vindt dat zoveel mogelijk mensen daar gezondheidzorg krijgen. Een veiling is een onderdeel van de avond. Dit alles met maar één doel: geld inzamelen voor onze programma's die de gezondheid en rechten van meisjes in Afrika verbeteren. Er worden ongeveer 250 gasten verwacht voornamelijk gasten uit het bedrijfsleven, bestuurlijk Nederland en donateurs. Onder andere de volgende bedrijven sponsoren een of meerdere tafels op de avond: Amsterdam RAI, BCD Travel Nederland, Funktie Mediair, GGN, IBM, Houthoff Buruma, Green Real Estate BV, MC Groep, Mindwize, OSB, QNH, Swiss Re en VvAA.

Umoja betekent Eenheid- saamhorigheid - eenwording in het Swahili en ik vind het belangrijk om een steentje bij te dragen. Er worden verschillende items geveild waar onder kunst, bijzondere wijnen, een verblijf in een lodge en mijn Umoja Food diner.
Ik kom dan bij de gastheer thuis een african inspired duurzaam diner voor 6 personen koken.
Het menu moet minimaal € 1000,- opbrengen voor het goede doel. Vanavond zal ik persoonlijk op het podium mijn menu toelichten en mijzelf presenteren.


Om te zien wat Amref doet, kijk dan het onderstaande filmpje. Meer informatie vindt je op http://www.amref.nl/