donderdag 19 mei 2011

Maître Frédéric start duurzaam cateringlabel met Umoja Food

Perbericht 19 mei 2011

Deze week is een exclusieve samenwerking gestart tussen partycateraar Maître Frédéric en duurzaam chef-kok Frank van der Zande van Umoja Food. Hiermee spelen beide partijen in op de wens van de markt om een hoogwaardige totaalbeleving te creëren met respect voor mens, dier en milieu.

Maître Frédéric en Umoja Food delen met elkaar de passie voor kwaliteit, waarbij de partycateraar uit Berkel en Rodenrijs zich richt op de verkoop en logistieke organisatie van het duurzame cateringlabel. Chef-kok Frank van der Zande draagt zorg voor het continue innoveren op gebied van duurzaam koken.



Chef-kok Frank van der Zande is een pionier in Nederland op gebied van duurzaam koken. Hij startte in 2006 het eerste duurzame en klimaatneutrale restaurant: Umoja. In een korte tijd werd deze groene hotspot dé plaats om hip en met een goed gevoel te eten en drinken. Tegenwoordig richt Umoja Food zich volledig op koken op locatie.

Van ontbijt, lunch en diner tot een borrel: Umoja Food maakt het mogelijk met natuurlijke ingrediënten van het seizoen, bij voorkeur lokaal betrokken en met een eerlijke prijs voor de producent. Volg Frank op zijn bijzondere missie en blijf op de hoogte via http://www.umojafood.nl/.