Umoja Food Blog

zondag 24 april 2011

Marlbled Eggs marinated with Dilmah Ceylon souchong in Sri Lankan tea fields



Gepost door Umoja Food Blog op 11:43 Geen opmerkingen:
Dit e-mailen Dit bloggen!Delen via XDelen op FacebookDelen op Pinterest
Labels: T inspired chef
Nieuwere posts Oudere posts Homepage
Abonneren op: Reacties (Atom)

Welkom bij Umoja Food Blog

Volg mij en abonneer je op mijn blog op thee reis naar Sri lanka waar ik als T inspired chef kookworkshops en demonstraties verzorg en ik houdt je op de hoogte van mijn ervaringen met mooie afbeeldingen en filmpjes. Veel lees en kijk plezier


Over mij

Mijn foto
Umoja Food Blog
Amsterdam, Netherlands
Duurzame chef kok - T inspired chef -Ondernemer - Food inspirator - kookworkshops - demo's - productonwikkeling - Ambassador - docent
Mijn volledige profiel tonen

Volgers

Pagina's

  • Startpagina

Zoeken

Umoja food Blog archief

  • ►  2013 (1)
    • ►  6 januari (1)
  • ►  2012 (4)
    • ►  4 november (2)
    • ►  6 mei (1)
    • ►  12 februari (1)
  • ▼  2011 (37)
    • ►  6 november (2)
    • ►  30 oktober (8)
    • ►  16 oktober (1)
    • ►  19 juni (1)
    • ►  12 juni (2)
    • ►  29 mei (1)
    • ►  15 mei (1)
    • ▼  24 april (1)
      • Marlbled Eggs marinated with Dilmah Ceylon souchon...
    • ►  3 april (5)
    • ►  27 maart (2)
    • ►  20 februari (2)
    • ►  6 februari (2)
    • ►  30 januari (2)
    • ►  9 januari (5)
    • ►  2 januari (2)
  • ►  2010 (7)
    • ►  26 december (2)
    • ►  19 december (1)
    • ►  5 december (4)
Umoja Food. Thema Eenvoudig. Mogelijk gemaakt door Blogger.