zaterdag 8 januari 2011

Dilmah stand Horecava 2011 - De opbouw

Het wordt nu echt spannend. De stand waar wij met zijn allen lang over hebben gepraat, ideeën op tafel gebracht en langzaam vorm begon te krijgen krijgt nu ook fysiek zijn vorm; De stand wordt vanaf de teken tafel nu echt opgebouwd zoals wij ( Dilmah en zijn Ambassadors) het bedacht hebben.
ik heb er zin.



 
voor het eerst laat een thee merk zo uitgebreid zien wat er met thee mogelijk is en je laat ervaren echte kwaliteit thee te waarderen.
Het wordt een interactieve stand met workshops over thee en proeverijen van de vele variëteiten thee, thee cocktails en mocktails, ice teas, thee en foodpairing en koken met thee als ingrediënt.

Ik heb een aantal Tea inspired fingerfoods ontwikkeld die ik in de workshop ga geven en heb de afgelopen weken veel in de keuken doorgebracht om te nog meer te ontdekken, heerlijk.

Ik houdt mij er intensief  mee bezig; ik heb natuurlijk thee weten te waarderen helemaal nu ik afgelopen zomer in Sri Lanka ben geweest maar ben daar ook geinspireerd geraakt om te koken met thee als ingrediënt.
zoals velen weten ben ik altijd op zoek naar innoverende duurzame produkten en heb er weer een gevonden; Real TEA

Ik heb ontdekt wat je ermee kan doen;
koken, stomen, pocheren, infuseren, paneren, roken noem maar op.

Op de stand ( stand 11.218) geef ik dagelijks workshops over koken met thee samen met
Robert Schinkel ( nederlands eerste thee sommelier)

Het progamma ziet er als volgt uit;

12.00u tot 12.30u Tea gastronomy experience

13.30u tot 14.00u Tea gastronomy experience

15.00u tot 15.30u Tea gastronomy experience

16.30u tot 17.00u Tea gastronomy experience

 
 17.00u. Tea Cocktail happy hour

Kom dus allen naar de Dilmah stand en beleef Real Tea, en eh vergeet de HappyTea cocktail hour niet.

wordt vervolgd

Geen opmerkingen: